Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jestli je něco parádního? být svým způsobem nenormální. Chce to tedy sílu, ale tu Vy máte:) Blahopřeji Vám ke všemu. R^Hezký článek.

1 0
možnosti

On už Jack London v Tuláku po hvězdách seznal, že ten vnitřní svět je pro každého člověka vlastně ten nejdůležitější.

Jak to napsat - normálně nenormální nebo jen normální?:-)

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvělé, krásné! A zdá se mi, že to není výmysl. Znám takové lidi a s některými z nich se léta přátelím. S velkou úctou ale musím říci, že této normálnosti jsou daleko více schopné ženy. Smekám.

0 0
možnosti

Modernita (postmoderna) není normální režim. Proto také od lidí touto dobou načichlých a ideálům doby věřících není možno slovo normální brát jako normální. Co oni říkají normálně, je nenormální. Je zapotřebí spíše zkoumat, co je přirozené a co ne. Co je v projektu přírody a co ne. Děti jsou přirozenou věcí a měly by se rodit přirozeně na základě sexu. Jakmile to už člověk takto nedělá a děti plánuje, obvykle už má problémy, protže děti plánuje pozdě, odkládá jejich narození a potom ve vyšším věku jsou problémy. Viz moji knihu: Konzervatismus pro třetí tisíciletí.

0 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím, že děti jsou věcí, pane Podracký. Jinak pozor, na propagaci Vaší knihy, právě jsem dostala od pana Boháčka výzvu k okamžitému odstranění poslední věty o mé knize, a normálně jsem ho raději poslechla ;-D.

0 0
možnosti
Foto

Tak pročítám vaše blogy... a zjistil jsem, že kvůli vám začnu používat tu funkci "přidat blogera do oblíbených". Pokud to správně chápu, budou mi pak nějak chodit upozornění na další články. Moc těch adeptů tu není (spočítal bych je možná na prstech jedné ruky), ale tady už holt není zbytí. :) Hezký den.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS