Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pánové, Jaroslav Kuthan, Pavel Charvát, ... prosím 🙏, to je místní úroveň moudrosti? Mně doporučovat sepsat poslední vůli, a pak komentovat "poblitím" a segregací lidí nazývaných živočichy? To je žádné "kdo s koho", nýbrž vaše rozumná diskuse? Dokonce s citem?

Tuším (tentokrát výjimečně bez vlastní empirie, jen z vyprávění prarodičů, kteří zažili obě světové války), že ti, co některé lidi nazývali "Übermensch" a naopak některé jiné podřadnými "živočichy", ti už svou historickou úlohu dohráli. Pozoruhodná paralela.

Vždycky je to v historii tak, že pro podporu lidskosti se poučí jen někteří. Tak prosím všechny, děláte to pro sebe - vězte, že

pan Pavel Jeřábek si "jen" dovolil odvážně se zastat nějakého textu 🙏. Ano, textu ženy. Jinak No comment.

Srdečně děkuji všem .

00

možnosti

2 0
možnosti

Jeřábek plus za obrovskou odvahu. Takhle riskovat si jen tak někdo netroufne.

0 0
možnosti

J65a73n 62M32a53r62e10k

16. 12. 2023 16:23

....potřebují hejtovat....ach ta češtinka...včera jsem četl, že někdo někoho "olajkoval"...čeho se ještě dočkáme?

5 0
možnosti
Foto

Já bych přidal ještě další, ale smázli by mne. Jinak - obsah i forma jsou v dialektické shodě.

0 0
možnosti
Foto

P39e85t23r 70B49u41r94i82a92n

16. 12. 2023 16:20

Promiňte, pokud pan Horner inspiruje k pochopení všeho, pak s vámi nesouhlasím ani náznakem. Pan Horner provokuje.

Přečetl jsem si onu diskusi pod článkem pana Hornera a vlastně jste nyní jen opsala svá slova z oné diskuse.

Vnucujete myšlenku, že kdo s vámi nesouhlasí, toho ovládá strach. Koneckonců slovo strach používáte neustále. Není pravda, že války rozpoutají ti, co mají strach. On i ten, kdo někoho šikanuje to nedělá ze strachu. Já si myslím, že strach máte naopak vy a ten se snažíte maskovat přesvědčením, jak s ním umíte pracovat.

10 0
možnosti
Foto

Vážený pane Petře Buriane, souhlasit se mnou opravdu nemusíte, protože každý člověk máme svobodně právo na svůj názor. A ten můžeme dokonce svobodně vyjádřit. Proto já na rozdíl od Vás nebudu psát, že s Vámi nesouhlasím, ani nebudu soudit a odsuzovat kohokoliv.

Že z komentů některých přetéká strach (a jeho důsledky - touha po boji, vztek, nenávist, žárlivost, bezmocnost, ukřivděnost...) a z některých jiných spíš snaha otevírat SEBE ke klidné komunikaci a přijetí všeho, to si jistě autenticky zcela jedinečně posoudí každý sám. A věřte , nebo ne, protože nemusíte , právě v té sebereflexi je (možný) růst každého z nás. Děkuji Vám.

1 0
možnosti

Jen pro upřesnění, nevyžádané rady trousila paní autorka, ostatní pouze reagovali na její moudra. A fakt platí, že pokud někdo radí k porozumění a navázání spolupráce v souvislosti s palestinskými živočichy a sám jejich "boj za svobodu" nezažil ani náznakem, je to pouhý žvanilka teoretik.

16 0
možnosti
Foto

"Takže okecávat sice můžete, ale je vám to víte na co..."

"taková malá žvanilka bez životní zkušenosti"

"pouhý žvanilka teoretik"

Člověče nešťastná, dejte si snad facku. Jestlipak byste takhle mluvil se ženou, najmě cizí, v realitě někde u stolu? A váš fanatismus vás neomlouvá. Zkoušíte se někdy na věci – a zejména na sebe – podívat s odstupem? Z výšky? Je to velmi zdravé, ovšem pozor, mohlo by se vám udělat nevolno.

Hezkou neděli i vám.

3 3
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 564x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik