Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní Marie,

do posledního písmene s Vámi sdílím vše, co jste ve své úvaze napsala. Krásné, moudré a pravdivé...

0 0
možnosti
Foto

Ach Bože, vzácný pane! Jako by mně odepsal sám král!

Děkuji Vám

0 0
možnosti

Moc hezká úvaha s mnoha podněty k rozjímání. Cesta k Probuzení není fakultativní, nýbrž mandatorní. Nakonec čeká jistě i pana Drozda i když o tom zatím neví . Přeji krásné dny.

3 0
možnosti
Foto

Trochu dráždivé vyjádření. Řekl bych, že pro naprostou většinu lidí by se zde hodil kondicionál. To, že se probudí na konci života, je spíše smutné.

0 1
možnosti

V souvislosti s Vaši úvahou, vážená paní Marie, jsem si vybavil postesknutí pana Miroslava Bárty nad úrovní světových politiků. U nich pohled „dovnitř" nelze očekat.... Jsou zajatci ega...

Asi proto jsem pouze „lokalni" optimista a cítim nutnost si vytvářet svůj vlastní svět a chránit si ho a aktivně ho kultivovat i chránit před tím velkým.

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane Tomáši Gayere, lokální optimisto 😆, tuším, že když si svůj svět aktivně kultivujete, to současně kultivujete i ten velký, protože přece víme, že člověk je mnohoúrovňovou bytostí, elektromagnetickým shlukem informací a k tomu stále platí ono Panta reī! Děkuji Vám srdečně za všecko ❤️🙏.

3 0
možnosti

Ach jo, další zoufalá ezoterička. Říznuto cvokem Rakem a na závěr Bohem...

0 4
možnosti

Svatá prostoto!

4 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 4,99
  • Průměrná čtenost 556x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik